Rijschool James

IMG_0905 about 1

Beschrijving rijschool James


Rijschool James is een rijschool met passie voor autorijden en veilig deelnemen aan het verkeer. Deze passie wil rijschool James graag overdragen op zijn leerlingen. Daarom voorziet rijschool James de rijlessen op een duidelijke en rustige manier. Nauwkeurig met geduld en herhalingen wordt de leerling voorbereid op het praktijkexamen.
Het volgen van rijlessen is intensief en vraagt volle aandacht van de leerling. Om de sfeer optimaal te houden naast het harde werken voegt rijschool James de nodige humor en gezelligheid toe gedurende de rijles, zodat de sfeer niet gespannen is en de leerling zich op zijn gemak voelt. Met deze manier van werken lukt het om de leerling voldaan de rijopleiding af te ronden.

 

IMG_0800 cropped

Wilt u graag uw praktijkexamen aanvragen?

Het aanvragen van het praktijkexamen verloopt via de rijschool. Voor de aanvraag moet rijschool gemachtigd worden.

Stap 1:

Vul uw gegevens in op het formulier hiernaast. Wanneer de aanmelding verstuurd is, ontvangt u op het scherm uw rijschoolnummer. Schrijf dit op, want deze heeft u nodig bij stap 2.

Stap 2:

Zorg dat u de volgende gegevens paraat heeft:
Uw DigiD inloggegevens. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. U ontvangt binnen vijf werkdagen een activeringscode. Onthoud uw inloggegevens goed.
Uw rijschoolnummer. Deze heeft u genoteerd bij stap 1.
Vervolgens gaat u naar de website van het CBR om u aan te melden voor het praktijkexamen.

Call Now Button