Proefles

Maak kennis met rijschool James
Rijschool James biedt één proefles aan. De proefles duurt één uur, waarbij de leerling begint met het kennismaken van de basistechnieken van het autorijden. Deze les is geheel vrijblijvend in te plannen en is een goede gelegenheid om kennis te maken met de rijschool.

De proefles kost 60 euro. Wanneer de leerling besluit om de lessen bij rijschool James te volgen dan wordt de proefles gratis aangeboden door de rijschool en wordt deze niet in rekening gebracht.

Welke lespakket kiezen?

Tijdens de proefles wordt samen met de instructeur besproken welk pakket het handigst is om te nemen. Als de leerling kiest om een klein lespakket te nemen, dan kunnen er altijd nog lesuren erbij gekocht worden zoveel als er nodig zijn om te kunnen afrijden. Mocht de leerling een groot lespakket gekozen hebben, dan worden de overgebleven lesuren met terugwerkende kracht vergoed als de leerling eerder klaar is om af te rijden. Op deze manier is er altijd speling mogelijk in de lespakketten. Voordat het praktijkexamen door de leerling afgelegd mag worden, zal de leerling eerst het proefexamen met minimaal een 7.5 punten moeten kunnen afleggen. Het is de bedoeling dat de leerling zich verder blijft ontwikkelen tot aan de TTT of praktijkexamen. Let erop dat de lespakket niet tussentijds beëindigd kan worden. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden

Direct beginnen met rijlessen
In de meeste gevallen kan de leerling direct beginnen met de rijlessen volgen. Samen met de instructeur wordt besproken op welke dagen de agenda’s overeenkomen. Geadviseerd wordt om minimaal één keer per week rijles te volgen om de voortgang van de rijopleiding te waarborgen.

Overige Tarieven

Autorijlessen

Losse autorijles €60
Strippenkaart  10 uur €550
Strippenkaart 10,5 uur €575
Praktijk examen €275
BNOR examen €375
Faalangst examen €350
TussenTijdseToets (TTT) €225
Herexamen pakket A (5 uur+examen) €575,-
Herexamen pakket B (10 uur+examen) €825,-

Call Now Button